Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Backe gör comeback i TV4

Publicerad: 30 maj 2008, 07:37

Hasse Backe är tillbaka i TV4. Han får en expertroll i studion på arenan under Sveriges EM-matcher. – Det känns förbannat roligt. Han är fantastisk på analyser, säger TV4:s fotbollschef Per Nunstedt till Resume.se.


Backe is back. Foto: TV4.

Hasse Backe lämnade jobbet som expertkommentator i TV4 för ett år sedan när han nappade på erbjudandet att bli Sven-Göran Erikssons assistent i Manchester City.

Nu när de svenska tränarna lämnat klubben kommer Backe tillbaka till TV4 och blir ”Sverige-expert” i EM. Backe kommer att analysera Blågult på plats i Schweiz/Österrike.

– Jag har varit över i Manchester och träffat honom och vi har haft tät kontakt. Och det blev helt klart i går kväll, säger Per Nunstedt.

Om Backe stannar på TV4 även efter EM återstår att se. Det surras friskt om att antingen Chelsea eller Mexicos landslag blir nästa arbetsgivare för Backe och hans kompanjoner Svennis och Tord Grip.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.