Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bara 20 000 såg Adaktusson i premiären

Publicerad: 8 november 2007, 11:58

Lars Adaktusson lämnade SVT för en ny karriär i TV8. Nu har siffrorna från premiärprogrammet kommit från MMS. Totalt 20 000 såg hans talkshow som marknadsförts hårt.


Reklamkampanjen som marknadsför programmet-

Det var i höstas som det blev klart att mångårige SVT-profilen Lars Adaktusson lämnade public service-bolaget för att pröva lyckan i kommersiell tv.

I går sändes det första programmet av hans talk-show Adaktusson. I programmet tog han upp Lars Danielsson-historien och hade Göran Lennmarker, Christer Isaksson och Gustav Fridolin som gäster i studion.

En nyhet i Lars Danielsson-härvan blev citerad i flera medier efter programmet, men det var få som såg själva sändningen - bara 20 000 personer.

Det motsvarar ett tapp på 96 procent av tittarna från Agenda, om man ska gå på siffrorna från den senaste sändningen av samhällsprogrammet i söndags.

Nämnas bör att TV8 fortfarande har relativt låga tittarsiffror över lag, men just Adaktusson är ett av de program som marknadsförts hårdast av kanalen.

MMS statistik för måndagskvällen visar också att grammisgalan sågs av 625 000 personer.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.