Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bästa tittarsiffran för ”Kalla fakta” på sju år

Publicerad: 18 oktober 2012, 07:41

Foto: TV4.

I går var det premiär för ”Berg flyttar in” och ”Kalla fakta” i TV4. ”Berg flyttar in” håller jämna steg med förra säsongspremiären, medan ”Kalla fakta” har bästa tittarsiffran på sju år.


Ämnen i artikeln:

Kalla FaktaTV4

”Kalla fakta” hade i går 885 000 tittare och en rating i TV4:s  huvudmålgrupp på 29,1. Det går att jämföra med förra höstpremiären som  590 000 tittare och en andel på 18,7.

”Kalla faktas” tittarsiffra i går är den bästa programmet har haft sedan februari 2005 och den bästa andelen sedan april 2004.

– Vi är mycket stolta över det här programmet och naturligtvis oerhört glada för att det fick sådan stor uppmärksamhet. Reportrarna har gjort ett av våra starkaste reportage på mycket länge. Jag vill även rikta ett särskilt tack till de uppgiftslämnare som gjorde programmet möjligt. Det är de personerna som via mod och civilkurage gör den här typen av granskningar genomförbara. Nu fortsätter vår rapportering närmast i TV4 Nyheterna i kväll, säger Jonas Berg, TV4:s grävchef i en kommentar.

Även Carina Bergs ”Berg flyttar in” hade säsongspremiär i går med 1 265  000 tittare och en andel på 38,6. Förra säsongspremiären hade 1 315 000  tittare med en andel på 35,2.

Samtliga siffror är preliminära och kommer från MMS.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Kalla FaktaTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.