Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Belinda Olsson efterträder Alex Schulman

Publicerad: 23 september 2008, 13:40

Enligt uppgift till Resume.se blir Aftonbladets och TV8:s Belinda Olsson ny sidekick till Lennart Ekdal i TV4:s ”Kvällsöppet” efter petade Alex Schulman. Även Marcus Birro får en plats i programmet.


Belinda Olsson. Foto: Peter Willebrand.

Belinda Olsson har kontrakt med TV8 för ”Studio Belinda” fram till mitten av november. Kvällsöppets säsongspremiär äger rum den 15 oktober.

Hur det hela kommer att lösas återstår att se. Antingen börjar Belinda Olsson direkt och syns i två kanaler eller så träder hon in i programmet i ett senare skede.

TV8:s programchef Thomas Hall säger att han hört "ryktena" men att han inte har några kommentarer förrän det är ett faktum.

Han säger att TV8 principiellt inte har något emot att en programledare syns i två  kanaler givet att båda kanalerna är överens om det.

Fredrik Lundberg, ansvarig utgivare för Kvällsöppet, har bett att få återkomma med en kommentar.

Resume.se har sökt Belinda Olsson.

Även författaren och krönikören Marcus Birro får en plats i Kvällsöppet.

TV4 valde att inte förlänga med Alex Schulman som var Lennart Ekdals sidekick i våras. Schulmans medverkan ledde till interna protester eftersom han under en tid skickat fejkmejl till flera TV4-profiler.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.