Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Berghs brädade Great Works

Publicerad: 29 oktober 2009, 14:43

Berghsklassen Reklam art copy 08/10 har klarat två utslagningar i Melodifestivalens Webbjoker. Däremot har Jens Eriksson på Great Works låt Leva Leva slagits ut ur tävlingen.


Ämnen i artikeln:

BerghsMelodifestivalen

Klassfoto av Klassen. Foto: Berghs

Berghs kallar sin grupp kort och gott för klassen. Och de gör skäl för bandnamnet. Alla 28 studenter är med och sjunger på låten Promised Land. Låten är skriven av studenterna Arvid Ringborg och Leo Magnusson. Den sägs vara inspirerad av Nick Borgens ”World wide web”, som var med i Melodifestivalen 1997.

Och på tal om World Wide Web. Resume.se har tidigare rapporterat om Jens Eriksson kreatör på Great Works även han försökte ta sig in i tävlingen via webbjokern, men har alltså inte klarat sig vidare.

I dagsläget är det 50 låtar som är kvar och tävlar om att få vara med. Om fem dagar ska de bli tio. Just nu ser det mörkt ut för Klassen som inte ens ligger på topp 20 just nu. Se videon nedan.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

BerghsMelodifestivalen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.