Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bernt Hermele stalkar Katrin Zytomierska

Publicerad: 14 november 2008, 08:10

Realtids reporter och tv-chef Bernt Hermele gör som TV4-stjärnan Carina Berg – flyttar in hos en kändis. Resume.se kan avslöja att Hermele spelar in en hemlig pilot där han är som ett plåster på Katrin Zytomierska.


Bernt Hermele flyttar hem till...

Enligt vad Resume.se erfar spelas piloten in av produktionsbolaget Pampas, som ägs av de tungt meriterade Jarowskij-grundarna Rolf Sohlman och Johan Mardell. Sohlman har bland annat gjort Fångarna på fortet för TV4 och Mardell har varit produktionschef för Arn.

Målet är att piloten ska fånga de stora kanalernas intresse.

Bernt Hermele bekräftar att en pilot spelas in.

– Det ska bli roligt för mig och viktigt för Sverige. Förhoppningsvis kommer en stor kanal att nappa, säger Bernt Hermele, tidigare reporter på Resumé, bland annat.

...Katrin Zytomierska. Foto: Resumé.

Han vill inte avslöja fler detaljer, men enligt uppgift till Resume.se rör det sig om ett upplägg som påminner om TV4:s succéprogram ”Berg flyttar in” där Carina Berg bor hemma hos kändisar. Bernt Hermele flyttar hem till bloggaren och programledaren Katrin Zytomierska.

Hermele låter meddela att hans nya tv-satsning inte påverkar hans ordinarie jobb som reporter och tv-chef på Realtid.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.