Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bildstörningar skakar TV4

Publicerad: 10 september 2009, 11:00

TV4 skakas av problem med direktlänken inför morgondagens premiär av den direktsända storsatsningen "Kändisdjungeln". – Det är sådant här som inte får hända, säger programchefen Åsa Sjöberg.


Ämnen i artikeln:

KändisdjungelnTV4

Deltagarna i TV4:s Kändisdjungeln. Fr v: Kennet Andersson, Inger Nilsson, Thorleif Torstensson, Rafael Edholm, Catarina Hurtig, Bengt Frithiofsson, Mikkey Dee, Jannike Björling, Katarina Hultling, Ann Söderlund och Karl Petter Bergvall. Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

I morgon kväll klockan 21.00 är det dags för premiären av direktsända "Kändisdjungeln" där tittarna ska bestämma vad de deltagande kändisarna ska utföra för uppdrag i Malaysias djungel.

Under TV4:s "screening" på Rival i Stockholm i dag dök ett stort orosmoln upp. Direktlänken med programledarna David Hellenius och Tilde de Paula havererade och bilden försvann – ett pinsamt fiasko för TV4 inför ögonen på det inbjudna branschfolket.

Åsa Sjöberg var av förklarliga skäl inte glad över det inträffade. I morgon måste allt stämma och nerverna är på helspänn.

– Sådant här får naturligtvis inte hända. Det var uppenbart störningar. Bilden försvann, men ljudet fanns kvar. Vi får kolla upp vad som gick snett, säger Åsa Sjöberg.

Orolig?
– Om man jobbar med direktsänd tv kan allt hända men jag känner mig trygg med produktionen, Kändisdjungeln har gått i flera länder och det är ett mycket kompetent team som jobbar med det här.

För Åsa Sjöberg och hennes medarbetare väntar nu intensiva timmar för att lösa de tekniska problemen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

KändisdjungelnTV4

Dela artikeln: