Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bingo för Bengtzing!

Publicerad: 17 mars 2011, 10:34

Linda Bengtzing som programledare för Bingolotto. Schlagerstjärnan hoppar in som vikarie för Lotta Engberg som gör sin sista säsong som programledare. Nästa säsong kan lösningen bli permanent.


Ämnen i artikeln:

BingolottoLotta Engberg

Linda Bengtzing från Onoffs schlagerkampanj i samband med Melodifestivalen.

Linda Bengtzing hoppar in som programledare för Bingolotto i TV4 Plus under två program i april.

Lotta Engberg, som lett programmet de senaste säsongerna, gör sin sista säsong och TV4 letar nu efter en efterträdare. Nu verkar det alltså som att det blir schlagerstjärnan Bengtzing som tar över.

– Det blir som en live-audition. Det är läskigt. Det kommer nog att vara en extra nerv. Ärligt talat tänker jag att jag är dum i huvudet som tackar ja. Manuset från ”Bingolotto” är en bibel tjockt, säger Linda Bengtzing till Aftonbladet idag.

I höstas gjorde Linda Bengtzing ett uppskattat inhopp för Lotta Engberg när hon var på semester. En erfarenhet som verkar ha gett blodad tand.

– Det är en ära om jag får frågan. Jag stoppar huvudet i sanden och tackar jag till det här inhoppet, säger hon.

Än är det långt ifrån klart vem som leder Bingolotto nästa säsong men Linda Bengtzing verkar ha gått hem även hos programmets producenter.

– Vi tycker att Linda är jätteduktig. Hon har en bakgrund framför tv-kameran och hon går igenom och lyckas glittra som programledare. Hon har verkligen potential inom det här området, säger Tora Heckscher, exekutiv producent, till Aftonbladet.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

BingolottoLotta Engberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.