Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Björn Gustafsson på tre kanaler – samtidigt

Publicerad: 6 mars 2008, 10:57

Först Melodifestivalen – sedan nya humorprogram i SVT, TV4 och Kanal 5. Tv-tittarna kan se Björn Gustafsson i tre(!) kanaler under våren. – Alla älskar honom, säger TV4:s presschef Magnus Törnblom till Resume.se.


Björn Gustafsson, här i TV4:s Parlamentet förra säsongen. Foto: TV4.

Björn Gustafssons succé är total. Hans stora genombrott hos den breda publiken i samband med Melodifestivalen har skapat hysteri – och nu får den 22-årige komikern stöttning av SVT för att inte knäckas av den massiva uppmärksamheten.

– Vi finns där för honom. Självklart, vi är uppdragsgivare, säger SVT:s projektledare för Melodifestivalen, Christel Willers, till Expressen.

Björn Gustafssons fans får sitt lystmäte under hela våren. Efter Melodifestivalen kommer nämligen humortalangen att vara med i tre program – i tre olika kanaler:

Nya humorprogrammet ”Morgonsoffan” i SVT.
”Parlamentet” i TV4.
”Sverige pussas och kramas” i Kanal 5.

Samtliga tre program drar igång inom kort. Björn Gustafsson är redan ett etablerat ansikte i Parlamentet, men får nu alltså även viktiga roller i ytterligare två humorprogram. Han har varit bokad för dessa program sedan länge – men kanalerna är inte sena att utnyttja ”hajpen”. Gustafsson lyfts nu fram mer i marknadsföringen för att locka maximalt med tittare.

– Björn är glödhet, och det är fantastiskt kul att vi har honom hos oss. Hela Sverige har redan börjat pussa och krama Björn. Det känns jättehärligt att kunna presentera honom i kanalen, sa Kanal 5:s presschef Dan Panas häromdagen.

Även Magnus Törnblom på TV4 är lyrisk.

– Björn Gustafsson är en fantastisk komiker, vi märkte redan förra säsongen av Parlamentet hur han gick genom rutan. Alla älskar honom.

Läs även: Björn Gustafsson till Kanal 5

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.