Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Björn Gustafsson till Kanal 5

Publicerad: 5 mars 2008, 12:09

Hetast i humor-Sverige. Björn Gustafsson gör succé i SVT:s Melodifestivalen-sändningar. Men snart går han vidare – till Kanal 5.


Björn Gustafsson. Foto: Knut Koivisto.

Från TV4:s Parlamentet till ett jättegenombrott under Melodifestivalens delfinaler. Björn Gustafsson är komikern på allas läppar just nu och får miljontals SVT-tittare att kvida av skratt på lördagskvällarna.

Men snart byter han kanal.

Björn Gustafsson kommer nämligen att dyka upp i Kanal 5 under våren som ett fast inslag i Henrik Schyfferts och André Wickströms humorserie ”Sverige pussas och kramas” – en fortsättning på ”Sverige dansar och ler”.

– Björn är glödhet, och det är fantastiskt kul att vi har honom hos oss. Hela Sverige har redan börjat pussa och krama Björn. Det känns jättehärligt att kunna presentera honom i kanalen, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas till kanal5.se.

Björn Gustafsson kommer dock i viss mån att stanna på SVT. Han är en av de fasta komikerna i humorprogrammet Morgonsoffan som har premiär den 12 mars.  Björn Gustafsson kommer även att synas i Parlamentet i TV4 i vår.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.