Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bonnier Tidskrifter startar tv-redaktion

Publicerad: 26 november 2015, 11:50

Otto Norin, Nils Erlandsson och Frida Boisen.

Nu sjösätter Bonnier Tidskrifter en tv-satsning och inleder med att rekrytera två personer.


Ämnen i artikeln:

Frida BoisenBonnier Tidskrifter

Frida Boisen, tidigare chefredaktör på GT, rekryterades till posten som digital chef och ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifter tidigare i år. Nu har hon dragit igång den nya tv-redaktionen, som primärt ska jobba med Bonnier Tidskrifters största sajter Allt om mat, Vecko-Revyn, Amelia, Sköna Hem, Damernas Värld och Mama.

– Vi gör en offensiv tv-satsning där vi inom kort kommer att lansera en rad starka webbtv-koncept. Här märker vi en stor efterfrågan från såväl vår publik som våra annonsörer som vill utveckla kreativa format med oss, säger Frida Boisen, digital chef och ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifter, i ett pressmeddelande.

Nyrekryteringarna Otto Norin och Nils Erlandsson driver produktionsbolaget Birdfish productions i dag.

– Nils Erlandsson och Otto Norin har just den sortens kreativa storytelling som vi kommer att bygga vår tv-satsning kring. Vi kommer också att förstärka teamet med ytterligare stjärnor inom kort, säger Frida Boisen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.