Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Boxer hämtar vd från C More

Publicerad: 12 juni 2014, 12:58

Jonas Lönnquist, Boxer

Foto: Pressbild, Boxer

Jonas Lönnquist lämnar posten som landschef och ställföreträdande vd för C More i Sverige blir ny vd på Boxer.


Ämnen i artikeln:

BoxerC More

Förutom sin befintliga tjänst på C More har Jonas Lönnquist också arbetat i olika roller på Viasat. Han har stor einsikt i betal-tv-branschens utmaningar.  

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Jonas till oss. Han har nästan 15 års erfarenhet från tv-branschen och en mycket god inblick i den snabba förändringsresa som hela TV-marknaden genomgår. Jag är övertygad om att han kommer bidra till att stärka och utveckla Boxer och säkerhetsställa att vi fortsätter att leverera TV som kunderna vill ha det, säger Åsa Sundberg, koncernchef Teracom Boxer Group i ett pressmeddelande.

Jonas Lönnquist tillträder som VD för Boxer den 25 augusti.

– Jag är mycket förväntansfull och glad över att ha fått det här förtroende. Boxer har en lång historik av att erbjuda tittarna en relevant tv-upplevelse på ett enkelt sätt. Jag ser fram emot att tillsammans med resten av organisationen vidareutveckla den positionen, säger Jonas Lönnquist i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BoxerC More

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.