Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

TV

Boxers vd lämnar

Publicerad: 18 februari 2014, 14:08

Teracom-chefen Åsa Sundberg byter ut Boxer-vd:n Andrea Gisle Joosen. Hon lämnar företaget vid månadsskiftet.


Ämnen i artikeln:

BoxerTeracomNetflix

– Branschen genomgår en stor förändring och Boxer är inget undantag. Vi  är överens om att Andrea har gjort stora framsteg med Boxer. Men nu är  det dags för en ny ledare att ta över, säger Åsa Sundberg, vd och  koncernchef för Teracom till VA Telekommarknaden.

Hon menar att  användarbeteendet har förändrats i det att alltfler tittar på tv i sina  mobila enheter samtidigt som internet-tv-bolag som Netxflix snabbt har  fått fotfäste i Sverige.

Boxer har nu chansen att bredda sitt utbud med hjälp av den utvecklingen.

– Vi  fortsätter att titta mycket på linjär-tv, men har lagt till tittartid  på framför allt mobila enheter. Vi börjar vänja oss vid att titta när,  var och hur vi vill. Det här är en jättemöjlighet för oss som jobbar med  tv, säger Åsa Sundberg till VA Telekommarknaden.

Teracom-koncernens  vice vd, Gunilla Berg, är tillförordnad vd fram tills dess att  rekryteringen är klar, enligt VA Telekommarknaden.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

BoxerTeracomNetflix

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.