Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

TV

Bråkenhielm värvar från MTG

Publicerad: 28 September 2012, 13:53

Anna Bråkenhielm och Mattias Almbring Norberg.

Anna Bråkenhielm värvar MTG:s Mattias Almbring Norberg till sitt och Bonniers tv-produktionsbolag Scandinavian Studios. Han blir chef för ett nytt affärsområde.


Ämnen i artikeln:

Anna Bråkenhielm

Anna Bråkenhielm är vd för Bonnier Broadcastings nya produktionsbolag Scandinavian Studios som bland annat är på gång med nya formatet "Sveriges skönaste gårdar" med Tina Nordström som programledare. Programmet sänds i TV4 i vinter.

Nu har Anna Bråkenhielm rekryterat Mattias Almbring Norberg som sedan 2009 drivit Strix Interactive inom  MTG Studios. Där har han bland annat utvecklat och producerat "Glamourama" för TV3 play, "Stylisterna" och "Modelljakten" för Kanal 5 samt humorserien  "Fredrik i kvadrat" med Peter Magnusson för Hemnet samt "Aschberg möter  modiga män" för Cancerfonden och Aftonbladet.

– Vi är glada över att Mattias kommer över till oss. Han blir nu chef för  ett nytt affärsområde inom Scandinavian Studios där hans främsta  uppgift blir att utveckla format för tv och webb samt att hitta nya affärsmöjligheter  digital, säger Anna Bråkenhielm i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det är viktigt att hitta fler synergieffekter mellan tv-formaten och  annonsörerna samt skapa attraktivt rörligt material för annonsörer i nya  distributionskanaler.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anna Bråkenhielm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.