Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Bråkenhielms dubbelvärvning

Publicerad: 19 februari 2013, 17:05

Claes Leinstedt och Sebastian Ljung.

Foto: Pressbilder.

Bonniers produktionsbolag Scandinavian Studios med Anna Bråkenhielm i spetsen slår till med en dubbelvärvning. Sebastian Ljung kommer från Strix och Claes Leinstedt som har varit vd på FreemantleMedia.


Ämnen i artikeln:

Anna BråkenhielmScandinavian Studios

Sebastian Ljung får rollen som försäljningschef på Anna Bråkehielms produktionsbolag.  

– Nu får jag chansen att vara med att bygga något som kan bli riktigt bra. Scandinavian Studios har gjort sitt första år och har lagt en god grund. Jag går med ödmjuk aggressivitet in i framtiden och det känns väldigt bra att få vara med på den här resan, säger han i ett pressmeddelande.  

Claes Leinstedt får ansvaret för produktionen.  
– Det känns oerhört spännande och inspirerande att vara med och bygga något nytt. Efter att ha arbetat i många år med större färdiga internationella format är det mycket stimulerande att få fokusera på utveckling och produktion av egenutvecklade program för såväl tv som andra plattformar, kommenterar han.

Vd Anna Bråkenhielm kommenterar värvningarna:  
– Jag är väldigt glad över att kunna förstärka vårt team med två så erfarna och drivna personer som Sebastian Ljung och Claes Leinstedt. Båda får vice vd roll med var sitt ansvarsområde. Vi kommer nu att kombinera vår inriktning på TV-format och produktion med nya spännande affärer och expansion in på nya områden. Att vara i innehållsbranschen känns väldigt rätt nu. Mycket kommer att hända i vår värld de kommande åren.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.