Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Breaking News” tillbaka i Kanal 5

Publicerad: 23 april 2015, 09:07

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Den senaste säsongen av "Breaking News" sändes 2013. Om några veckor är programledarduon Filip och Fredrik tillbaka i studion för en fjärde säsong av programmet i Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonBreaking NewsFilip HammarKanal 5

"Breaking News" kommer att sändas live fyra dagar i veckan mellan måndag och torsdag med start den 18 maj. Programmet som vann som vann pris för Årets fakta och aktualitetsprogram på tv-priset Kristallen i höstas gör därmed comeback efter ett uppehåll.  

– Vi älskar nerven med live, att vad som helst kan hända. I Breaking News försöker vi skapa någon liten tv-historia varje kväll. I år koncentrerar oss på det vi är bäst på: att göra jävligt roliga betraktelser över vad som hänt just idag, lite som vi gjorde i vår svenska pod, säger Filip Hammar i ett pressmeddelande.

På senare tid har Filip Hammar och Fredrik Wikingsson agerat parterapeuter i programmet "Ska vi göra slut?" och blivit hyllade för sin dokumentärfilm "Trevligt folk". Precis som i tidigare säsonger av "Breaking News" kommer duon ta upp aktuella händelser och snackisar med gästerna.

En nyhet i programmet är att innehållet kommer att avgöras efter vad svenskarna söker efter på nätet.

– I våra nätsökningar visar vi vår mest privata sida, undrar sånt man inte ens törs fråga sin bästa vän. Det där ska vi rota i, säger Filip Hammar i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.