Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

TV

Brolin till TV4-sporten

Publicerad: 25 februari 2008, 14:58

TV4-sporten får ett nytt ansikte i rutan: Anna Brolin, senast på Viasat Sport. – Hon kommer att utvecklas väldigt bra här, säger TV4-sportens nyhetschef Fredrik Olofson.


Anna Brolin. Foto: P-A Gullö.

Anna Brolin, från tv-produktionsbolaget Onside, har sedan hösten 2006 synts i rutan hos Viasat Sport som programledare för nyhetsprogrammet Sportcenter. Under sejouren på Viasat har hon även arbetat med bland annat hockey-VM  och Champions League. Dessutom har hon gjort Davis Cup för TV8.

Nu ska hon fylla luckan efter TV4-sportens profiler Suzanne Sjögren och Anna Jernberg Carlsson som båda går på mammaledighet. Anna Brolin kommer att jobba både som reporter och programledare.

– Det känns bra. Jag har trivts jättebra på Viasat, men jag ser det här som en ny utmaning och som en möjlighet att utvecklas på en större redaktion, säger Anna Brolin.

TV4-sportens nyhetschef Fredrik Olofson är nöjd med rekryteringen.

– Anna kommer att bli superbra. Hon har en bred erfarenhet och har gjort både live-sändningar i tretimmars-format ner till sportsändningar på två minuter. Suzanne (Sjögren) kom också från det hållet och Marika (Eriksson) har haft en liknande ingång, säger han.

Fler på ingång?
– Ja, det är det, men det är inget jag kan berätta om än.

Anna Brolin börjar på TV4 den 1 april.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.