Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Brottsjakt i Kanal 5 fortsätter i SVT

Publicerad: 16 april 2008, 08:21

Lördagen den 17 maj bjuder Kanal 5 och SVT tittarna på en unik sändning. Ett brottsfall inleds i Kanal 5:s CSI och övergår sedan i Brottskod; Försvunnen i SVT.


Anthony LaPaglia spelar Jack Malone i Brottskod Försvunnen och William Petersen spelar Gil Grissomi CSI. Foto: Warner Bros

– Det är väldigt kul att vi kunde få till detta historiska samarbete med våra mest populära amerikanska dramaserier CSI och Brottskod: Försvunnen, säger Katarina Eriksson, inköpschef på Kanal 5 och Göran Danasten, programchef på SVT Programinköp i en kommentar.

SVT och Kanal 5 har stuvat om i sina tablåer för att få till sändningen. Det börjar med ett fall För Gil Grissoms team i Las Vegas. Till sin hjälp får han Jack Malone från New York.

I USA var det lättare att få ihop det specialskrivna avsnittet, eftersom det där är CBS som sänder både CSI och Without a trace, som är orginaltiteln på Brottskod: Försvunnen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.