Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Brunnberg hotar stämma Filip & Fredrik

Publicerad: 29 augusti 2012, 07:31

Ulf Brunnberg som blivit hårt kritiserad för sina uttalanden i en Slitz-intervju hotar att stämma Kanal 5:s Breaking News med Filip & Fredrik. Redaktionen ignorerade Brunnbergs vädjan om att inte visa ett förinspelat inslag med honom. – Det blir rättsliga ­åtgärder, säger skådespelaren till Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Breaking NewsFilip och Fredrik

Ulf Brunnberg försökte stoppa ett försinspelat inslag med sig själv till Breaking News – men redaktionen tog beslutet att sända inslaget ändå.

”Jag ställer mig positiv till människor i stort, men det jag älskar  mest av allt är djur”, sa Brunnberg bland annat i programmet.

–  Jag tror dock inte att det är mig och Filip han kommer att se i rätten,  det är väl Kanal 5:s ansvarige utgivare, säger Fredrik Wikingsson till Aftonbladet.

Kanal 5:s presschef Dan Panas:

– Det var ett ganska harmlöst inslag som har blivit rena rama Brunnberg-gate i dag. Det här är ett beslut som en autonom redaktion har tagit och redaktionen bedömde att de gjorde rätt, säger Panas tilL Resumé.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.