Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Byter sändningstid – igen

Publicerad: 5 februari 2012, 21:09

Adam Alsing med sina sidekicks har svårt att locka tittare.

Foto: TV3.

#Adamlive var nere i 60 000 tittare förra veckan. Nu byter programmet sändningstid – igen. Ett bakslag för nye programchefen Fredrik Lundberg.


Ämnen i artikeln:

Adam AlsingFredrik LundbergTV3

#Adamlive, som drog i gång i höstas, har inte imponerat tittarmässigt.  Efter nyår flyttades programmet fram i tablån till klockan 19. Men det  var inget lyckat drag.

Resume.se kan berätta att #Adamlive från och med måndag nästa vecka byter sändningstid till klockan 18-19.

– Vi byter helt enkelt plats på 18 och 19 slotten så att adam går 18 och Real housewives går 19, säger programchefen Fredrik Lundberg.

Han erkänner att man gjort en missbedömning.

– Vi gjorde bedömningen att Adam efter en bra höst 17.30-19.00 skulle kunna gå in och hjälpa till att lyfta 19-20 denna säsong.

– Tyvärr har inte #Adamlive nått den ökning i publik som krävdes på den  tiden. Programmet har behållit sin publik från i höstas men inte lyckats  attrahera tillräckligt många nya tittare på sin nya tid, vilket vi  tycker är tråkigt men bara att acceptera. Därför går #Adamlive tillbaka  till sin tidigare sändningstimme och kommer där bidra till tablån på  samma framgångsrika sätt som i höstas, säger Fredrik Lundberg.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.