Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Camilla Filipsson till SBS Discovery

Publicerad: 14 juni 2013, 09:26

Camilla Filipsson

TV4:s förra tittarombudsman Camilla Filipsson har anlitats som PR-ansvarig för Discovery Channel, TLC och Animal Planet


Ämnen i artikeln:

SBS DiscoveryTV4

Camilla Filipsson sa upp sig från TV4 i april i år efter 16 år på bolaget, bland annat i rollen som senior pressprojektledare för i princip alla stora lanseringar, tillförordnad presschef och tittarombudsman.

På måndag kliver hon in på SBS Discoverys kontor på Rådmansgatan 42 för att för att ta hand om PR-arbetet med Discovery-kanalerna Discovery Channel, TLC och Animal Planet.

– Det här känns fantastiskt bra! Camilla är en toppentjej och med sina erfarenheter från pr-lanseringar av de största produktionerna på TV4 blir hon naturligtvis en superförstärkning för mig, Lotta Schlingmann och Sveriges bästa pressavdelning, säger Dan Panas PR-chef på SBS Discovery.

Camilla Filipsson går också in i ett samarbete med Popretoriks vd Kjell Dahlin. Tillsammans ska de erbjuda kommunikationsutbildningar, föreläsningar och konsultation inom retorik, presentationsteknik, storytelling, kriskommunikation, PR, social media och medieträning.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

SBS DiscoveryTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.