Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Carina Berg drog flest till TV4

Publicerad: 5 januari 2009, 13:13

Igår var det premiär för Carina Bergs nya program "Snillen snackar" på TV4. 665 000 tittare bänkade sig framför programmet.


Ämnen i artikeln:

Carina BergTV4

Deltagare i första avsnittet av Snillen snackar: Bakre raden. Carina Berg. Främre raden f.v. Morgan Alling, Annika Lantz, Anders Jansson, Lia Boysen och Helge Skoog. Foto: TV4

Under söndagkvällen var det tv-nyheterna som lockade flest. Rapport med drygt 1,3 miljoner tittare var det enda programmet som tog sig över miljonvallen. SVT:s nyhetsprogram tog även tredje och fjärdeplatsen på tittartoppen, där de regionala nyhetsprogrammens årskrönika tog bronsplatsen.

Bäst på TV4 gick det nya underhållningsprogrammet Snillen Snackar med Carina Berg som programledare. Totalt lockade programmet 665 000 tittare och ble kvällens elfte mest sedda program.
– Det blev det tredje mest sedda programmet i åldrarna 12-59, så vi är nöjda. Samtidigt tror vi att det är ett program som kommer att växa under säsongen, säger Lotta Beck-Remnes projektledare för programmet på TV4.

Helgens toppnotering stod som väntat På Spåret i SVT för med drygt 2,3 miljoner tittare. På lördagen slog Stjärnorna på Slottet i SVT Körslaget i TV4.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Carina BergTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.