Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Cecilia Beck-Friis slutar på TV4

Publicerad: 28 september 2015, 12:03

Cecilia Beck-Friis.

Foto: Johanna Palmqvist/TV4

Cecilia Beck-Friis är vice vd och ansvarar för TV4-Gruppens stora webb-tv-satsning. Men nu lämnar hon bolaget efter 15 år.


Ämnen i artikeln:

CMoreCecilia Beck-FriisTv-branschenTV4

TV4 meddelar att Cecilia Beck-Friis nu är i färd med att lämna bolaget.
– Det här är ett beslut som mognat fram under en tid. De senaste åren har varit väldig roliga men också intensiva. Efter 15 år på TV4 i en mängd olika roller så känner jag starkt för verksamheten. Jag har haft förmånen att arbeta med många olika delar och har hela tiden tänkt "två år till". Nu står vi inför en viktig period med flera spännande lanseringar där vi behöver lägga fullt fokus. Jag har ställt mig frågan om jag ska vara med ytterligare två år, men jag har landat i att det är dags för mig att lämna, säger hon i en kommentar.

Cecilia Beck-Friis ansvarar för hela TV4-Gruppens digitala strategi. Det senaste året har stor fokus legat på att lansera den nya CMore-plattformen, men också att uppdatera TV4:s digitala utbud.

– Jag är glad över att ha fått hålla den digitala fanan högt, att ha tagit fram en konsoliderad och kraftfull OTT-strategi framåt och även lansera ett antal viktiga initiativ, som ENT, Köket och Woo. Nu ska jag ta lite tid, för en gång skull, och reflektera och vara ledig. Dessutom ger det här mig möjlighet att fullt ut fokusera på slutförandet och överlämningen av C More och nya TV4 Play, kommenterar hon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.