Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Cecilia Forss blir sidekick i Idol

Publicerad: 10 mars 2011, 09:57

Cecilia Forss nämndes i förhandsspekulationerna som ny programledare för TV4:s Idol. Nu är det klart att hon blir sidekick till programledaren Pär Lernström.


Ämnen i artikeln:

Cecilia ForssPär LernströmIdolTV4

Cecilia Forss. Här i MQ:s julkampanj.

Cecilia Forss är bland annat känd som Cindy i Ica-reklamen. Hon har även varit affischnamn för MQ samt satirisk reporter i TV4:s Parlamentet. Hon har också varit med i ”Ballar av Stål” i Kanal 5. Cecilia Forss var dessutom nyligen nominerad till en Guldbagge för sin roll i filmen ”I rymden finns inga känslor”.

Nyligen nämndes hon i förhandssnacket om vem som skulle ta över Idol efter Peter Jihde. Det blev Pär Lernström – men nu är det klart att Cecilia Forss blir hans sidekick.

– Cecilia Forss är ett riktigt härligt namn att få presentera för våra tittare. Jag är väldigt glad att hon tackat ja till att jobba med Idol 2011, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4, i en kommentar.

Cecilia Forss får rollen som sidekick och flygande reporter under auditionturnén.

– Det här är en riktigt spännande och rolig uppgift! Nu längtar jag väldigt mycket efter att få åka ut på auditionturné över hela Sverige, säger Cecilia Forss.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.