Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Charlie Sheen verkar inte helt i balans"

Publicerad: 25 februari 2011, 15:19

I radioprogrammet ”The Alex Jones Show” kallade Charlie Sheen sin chef för clown. Uttalandet resulterade i att succéserien ”Two and a Half Men” läggs ner för resten av året. För TV3, som visar serien, kommer stoppet dock inte att bli något problem.


Ämnen i artikeln:

TV3Max Lagerbäck

TV3:s presschef Max Lagerbäck. Foto: Emma Jäderström

I USA spelar man just nu in säsong åtta av serien. Innan produktionsstoppet hann man dock spela in 20 avsnitt av totalt 24.

Hur påverkar produktionsuppehållet av ”Two and a Half Men” er?
– Vi kommer inte att börja sända säsong åtta förrän vecka 10 och att fyra avsnitt saknas betyder inte särskilt mycket, säger Max Lagerbäck, presschef på TV3, till Resume.se.

­Kommer de att fortsätta spela in serien senare eller är det här slutet?
– ”Two and a Half Men” är USA:s mest framgångsrika sitcom, så det finns stora ekonomiska intressen i att få ordning på Charlie Sheen.

Men det verkar inte som att han kommer så bra överens med sin chef?
– Han verkar inte helt och hållet i balans om man säger så. Om Sheen själv vill lösa sina problem och lägger in sig på ett fungerade rehab kommer det inte att vara några problem att fortsätta spela in serien.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

TV3Max Lagerbäck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.