Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Charterfeber i tv

Publicerad: 26 januari 2009, 15:37

TV4 åker till Thailand och Kanal 5 till Gran Canaria. Dukusåpor i chartermiljö blir en av vårens tv-trender.


Ämnen i artikeln:

TV4Kanal 5

Reseledarna som är med i TV4:s Semestersvenskarna. Foto: TV4

TV4 är först ut med Semestersvenskar som får premiär den 14:e januari på bästa sändningstid. I serien följer kanalen ett gäng reseledare i Phuket.

– Det känns kittlande att få inblick i en värld som är bekant för så många. Semestersvenskar är ett program med hög igenkänningsfaktor och som vi hoppas kommer pigga upp TV4:s tittare i vintermörkret. Programserien kommer att bjuda på värme, sol, bad och många roliga händelser, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4 i en kommentar.

Konkurrentern Kanl 5 går i liknande tankar. Deras program går under namnet Charterresan och kommer att utspela sig på Playa del Inglés på Gran Canaria. I serien kommer kanalen att följa Vingresors personal på semesterorten. Kanal 5 har ännu inte spikat något datum för när serien ska ha premiär, men den kommer inte att krocka med TV4:s serie, enligt presschefen Dan Panas.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

TV4Kanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.