Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Chefen lämnar ”Allsång på Skansen”

Publicerad: 27 augusti 2013, 08:16

Susanna Jacobsson.

Foto: SVT.

Först meddelade Måns Zelmerlöw att han slutar som programledare för ”Allsång på Skansen”. Nu drabbas tittarsuccén av ytterligare ett avhopp: Projektledaren Susanna Jacobsson.


Susanna Jacobsson går över till produktionsbolaget Eyeworks där hon blir programchef. Hon har ett förflutet som innehållschef på TV3 och de senaste åren som projektledare på SVT för ”Mästarnas mästare” och ”Allsång på Skansen”.

– Jag har fått flera fina jobberbjudanden men Eyeworks erbjöd mig  helt nya arbetsuppgifter och utmaningar som jag helt enkelt inte kunde  tacka nej till. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på Eyeworks  och att bli en del i det som ska flytta fram Eyeworks positioner i  branschen, säger Susanna Jacobsson i ett pressmeddelande.

Nyligen värvade Eyeworks även Meters förre utvecklingschef  Martina Iacobaeus.

Susanna Jacobsson, som inför 2012 års säsong av Allsången ersatte Gunilla Nilars som projektledare, tillträder sin nya tjänst i januari. Resumé har sökt Susanna Jacobsson för en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.