Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Cinderellas bästa oktober någonsin"

Publicerad: 18 november 2008, 10:14

Viking Line har tidigare meddelat att bokningarna ökat på grund av realityserien ”Färjan” i Kanal 5. Nu berättar rederiet att förra månaden slog rekord. – Det här var Cinderellas bästa oktober någonsin, säger Helena Kneck, informatör på Viking Line, till Aftonbladet.


Cinderella – båten i Kanal 5:s "Färjan". Foto: Viking Line.

– "Färjan" har hittills resulterat i bra reaktioner både ombord och i bokningarna. Det enda folk har oroat sig för är om man blir filmad ombord, sa Viking Lines marknadschef Per Jute till Resume.se för drygt en månad sedan.

Nu visar rederiet rekordsiffor för antalet bokningar. Enligt informatören Helena Kneck var oktober månad i år den bästa månaden någonsin för Cinderella.

Hon berättar att många tar Cinderella för att få se huvudpersonerna i realityserien. Baren-Håkan är en av de största favoriterna.

– Alla vill veta var Håkan, Jan-Tore och Anita är. Vi märker det på bokningarna, i önskemålen, och när de kommer på färjan, säger Helena Kneck till Aftonbladet.

Efterfrågan på biljetter är som störst efter att programmet visats – på måndagar vid 21-tiden och fredagar runt klockan 20, skriver Aftonbladet.

Vid samma tidpunkter upplever även Kanal5.se rusningstrafik.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.