Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Cissi Wallin blir Malous sidekick

Publicerad: 28 januari 2013, 09:37

Cissi Wallin

Foto: Blanca Sjöstedt

I dag drar en ny säsong av "Efter tio" med Malou von Sivers igång i TV4. Nytt för den här säsongen är att medieprofilen Cissi Wallin dyker upp i programmet som Malous sidekick.


Ämnen i artikeln:

Malou von SiversCissi Wallin

Cissi Wallin har tidigare medverkat i "Efter tio" som expert på sociala medier. Nu får hon mer plats i förmiddagsporgrammet som firar sju år och ersätter Isabella "Blondinbella" Löfwengrip som sidekick.

– Det ska bli kul att ha med Cissi i programmet. Hon är ung, orädd, feminist och har stenkoll på vad som rör sig på nätet. Jag känner igen mig i Cissi på många sätt, säger Malou von Sivers.

Som Malous sidekick kommer Cissi Wallin att spana på företeelser, samtalsämnen och trådar på nätet.

– "Efter tio" är ett väldigt trevlig program som passar mig perfekt. Malou är en rutinerad räv som jag ser upp till och kan lära mig av. Jag älskar att man får prata till punkt i programmet och gå till botten med ämnen. Det finns inte många tv-program där man får göra det idag, säger Cissi Wallin.

Första veckan kommer Efter tio med Malou att ta upp glamour som fenomen. Röda mattan rullas ut, boan plockas fram och programmet dansar i konfetti.

Den här säsongen bjuder på en stjärnspäckad kavalkad av gäster och under första veckan syns bland andra Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Jonas Gardell, Peter Englund, Pia Degermark samt Army of Lovers-medlemmarna Alexander Bard, Jean-Pierre Barda och Camilla Henemark.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.