Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Clipsource och Nyhetsbolaget i samarbete

Publicerad: 12 november 2012, 09:10

Videotjänsten Clipsource har inlett ett samarbete med Nyhetsbolaget som äger TV4 News och producerar alla nyheter åt TV4 – kring försäljning av nyhetsvideor. Från och med nu kan tv-kanaler och webbpublicister köpa färdiga tv-inslag snabbare och enklare än någonsin förr.


Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetTV4 News

Nyhetsbolaget kommer att erbjuda mellan 8-12 inslag per dag för försäljning, styckvis via Clipsource. Genom abonnemang via Nyhetsbolagets egen webbtjänst, som Clipsource också utvecklat.

Ambitionen är att erbjuda andra medier i Sverige och i övriga nordiska länder möjligheten att visa aktuellt rörligt innehåll för sina konsumenter.

− Rörliga bilder är ett måste för framtidens nyhetssajter. Men de kan inte producera allt innehåll själv. Därför är vi mycket glada att kunna erbjuda Sveriges starkaste rörliga nyhetsflöde i samarbete med Nyhetsbolaget, Dan Willstrand, vd för Clipsource.

Nyhetsbolagets innehåll består av nyhetsmaterial som täcker de stora nyhetshändelserna lokalt, nationellt och internationellt samt nöjesnyheter och featureinslag. Innehållet levereras både vardagar och helger.

− Nyhetsbolaget erbjuder hög kvalitet och ett brett urval av rörligt nyhetsmaterial och vi har fått väldigt positiva signaler från våra kunder. Tack vare våra 25 lokala TV-stationer har vi en stor rikstäckning som bidrar till styrkan i vår produkt, säger Lenka Prokopec Karlberg, affärschef på Nyhetsbolaget.

Nyhetsbolaget har sedan tidigare tecknat avtal med MSN och Di.se

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetTV4 News

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.