Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Com Hem får Viasat-kanaler

Publicerad: 19 juli 2016, 09:24

Till höger Com Hems senaste reklamfilm.

MTG sluter nytt avtal med Com hem som innebär tre nya kanaler till den senare partens utbud.


Ämnen i artikeln:

TV3Com HemMTGViasat

Nyligen kom MTG överens om ett avtal med Telenor som bland annat innebar fler Viasat-kanaler för kunder i Bredbandsbolaget.

Nu står det klart att även Com Hem sluter ett liknande sådant. ESportsTV, TV 3 Sport HD och nya Viasat Sport Premium blir nu en del av Com Hems utbud.

Anders Jensen, vd för MTG Sverige, menar att mediekoncernens strategi är att ha ett erbjudande med bredd och djup som kan möta tittarnas önskemål om mångfalt.
– Det utökade avtalet med Com Hem ger alla sportentusiaster tillgång till såväl den bästa fotbollen som andra höjdpunkter från NHL, NFL och svensk speedway. Och de som älskar eSport kommer att få tillgång till 2 000 timmar live-gaming varje år, säger han i en kommentar.

Com Hems vd Anders Nilsson understryker att Com Hem har Sveriges största utbud av tv och play, något det här avtalet bidrar ytterligare till.
– Avtalet med MTG gör att vi kan erbjuda ännu fler populära kanaler med bra innehåll till våra kunder och det är vi mycket glada för, säger han.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

TV3Com HemMTGViasat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.