Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Dagens Juridik får eget tv-program

Publicerad: 14 februari 2014, 08:53

Stefan Wahlberg.

Veckans Juridik. Så kallar tidningen Dagens Juridik sitt nya tv-program. Programledare är chefredaktören Stefan Wahlberg, som också skriver juridikkolumner i Metro.


Ämnen i artikeln:

Stefan WahlbergDagens Juridik

– Vi gör det här för juristbranschen, vi vill skapa ett diskussionsforum  för jurister där vi kan kommentera det juridiska nyhetsflödet på ett  mer initierat sätt än i de vanliga tv-kanalerna, säger Stefan Wahlberg i  en kommentar.

Tanken  är att samla branschens mest namnkunniga jurister varje fredag.

Vid premiären, som sker idag, ska lagmannen Mari  Heidenborg och advokaterna Elisabeth Massi Fritz och Johan Eriksson diskutera den gångna veckan.

–  Vi ser att intresset för juridik blir allt större i samhället – det  märker vi inte minst på att antalet läsare på Dagens Juridik ständigt  ökar, nu har vi över 45 000 unika läsare i veckan – så detta känns som  ett naturligt steg för oss att ta, säger Thomas Blendow, vd och grundare  av Blendow Group i en kommentar.

Detta är fjärde webb-tv-programmet i  ordningen för Blendow Group – 2013 utvecklades tre expertserier  (arbetsrätt, affärsjuridik och processrätt) som sedermera såldes till  bolagets kunder.

Veckans Juridik finns tillgängligt på Play-kanalen  DJ TV vid lunch – programmet produceras av Dobb Kanal & Produktion,  vilka är en del av Stampen Media Partner.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.