Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Dansbanden knockade stjärnorna på is

Publicerad: 20 oktober 2008, 09:51

Dandsbandskampen vd Stjärnor på is. Peter Settman vs Carolina Gynning och Carina Berg. SVT vs TV4. Vinnare: Settman och SVT.


Bengt Hennings var ett av de två band som gick vidare från premiärprogrammet av Dansbandskampen. Foto: Niklas Ahlgren/SVT

SVT:s premiär av Dandsbandskampen med Peter Settman som programledare blev en succé. Programmet, som gick samtidigt som TV4:s "Stjärnor på is", lockade 1 260 000 tittare.
– Det är självklart jättekul. Men det visar också att det finns en publik för båda programmen, säger Gunilla Nilars, projektledare för Dansbandskampen på SVT.

Dansbandskampen börjar dock något svagare än "Stjärnor på is", som lockade 1,5 miljoner till premiären. Även om Dansbandskampen nu tagit hem första ronden så är nästa vecka ännu tuffare.
– Visst är det så. Program brukar tappa under andra programmet för att sedan stabilisera sig. Vårt första program är egentligen en pilot, så vi kommer att vässa pennan i de kommande programmen.

Carolina Gynning och Carina Berg i "Stjärnor på is" drog "bara" 1 005 000 tittare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.