Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Dansbandskampen läggs ned

Publicerad: 4 maj 2011, 07:09

Det är oklart om det blir någon mer säsong av SVT:s Dansbandskampen. Efter tre säsonger läggs nu programmet på is. – I dagsläget vet jag inte, men så vitt jag vet så kör vi inte till hösten i alla fall, säger Gunilla Nilars, projektledare, till Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

DansbandskampenBaluba

Dansbandet Bengt Hennings som var med och tävlade 2008. Foto: Niklas Ahlgren/SVT

Inför förra säsongen bytte SVT ut Peter Settman mot Christine Meltzer som programledare för "Dansbandskampen". Nu verkar det tveksamt om det blir någon mer säsong av programmet.

– I dagsläget vet jag inte, men så vitt jag vet så kör vi inte till hösten i alla fall. Jag tycker vi gjort det bra och att vi haft en bra publik och att folk har gillat det, men jag kan inte hundra svara på vad som kommer hända, säger Gunilla Nilars till Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet har produktionsbolaget Baluba inte fått in någon beställning på "Dansbandskampen" och det verkar högst osannolikt att programmet kommer tillbaka till hösten.

– Jag tycker personligen att det håller för ytterligare någon säsong så  jag hoppas att man inte begraver det för gott utan möjligtvis bara under  hösten för att sen återkomma under vintern eller våren, men nu är jag  inte chef, säger Gunilla Nilars.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

DansbandskampenBaluba

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.