Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

De hoppar av kris för TV4

Publicerad: 18 maj 2010, 06:40

Laila Bagge och Niclas Wahlgren nobbar förslaget på en realityserie om deras husbygge, i TV4 Plus. Det sätter kanalen i ett prekärt läge inför hösten – det var kanalens stora satsning. Programchefen Anton Glanzelius satt i långa möten i går när Resume.se jagade honom för en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenTV4 PlusLaila BaggeAnton Glanzelius

Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Foto: Resumé.

Resume.se har tidigare berättat om planerna på programserien som skulle följa kändisparets husbygge på Lidingö utanför Stockholm. Det stormade rejält om Laila Bagge och Niclas Wahlgren efter att nyheten kablades ut – paret har nämligen tidigare sålt sitt bröllop till Expressen för 50 000 kronor och även fått delar av bröllopet sponsrat.

Nu skulle de få ett program där sponsorer skulle få synas med produkter till en prislapp på 500 000 kronor per produkt.

Men efter betänketid har nu paret tackat nej. Resume.se sökte i går programchefen på TV4 Plus, Anton Glanzelius, för en kommentar, men han satt upptagen i långa möten.

I dag skriver Expressen att Laila Bagge och Niclas Wahlgren hoppar av programprojektet som var tänkt att visas i höst och produceras av Titan.

– Det blev olyckligt. Vi hade inte hunnit titta på det här fullt ut. När nyheten kom ut fick vi skynda på och tänka till. Och till slut kändes det inte rätt. Vi vill behålla den privata sfären för oss själva, säger Laila Bagge till Expressen.

Läget på kriskanalen TV4 Plus är pressat. Anton Glanzelius tillträdde i fjol för att vända den negativa trenden med dalande tittarsiffror – nu uppstår en lucka i tablån till hösten.

– Det är klart att vi velat göra programmet och det är jättetråkigt att det inte blir av, säger Anton Glanzelius till Expressen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.