Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

TV

”Det är inte alltid kvalitet och höga tittarsiffror går hand i hand”

Publicerad: 17 november 2010, 15:35

Fjärde säsongen av Mad Men kommer till svensk tv den 6 januari 2011. Trots prisregn och spaltmeter med hyllningar från kritiker når serien än så länge inte ut till den breda publiken. – Vi tycker serien är fantastiskt bra och ju fler som hittar till den desto bättre. Vi kommer inte att ge upp, säger Lars Beckung programchef på Kanal 5 och 9 och Mad Men-fan.


Ämnen i artikeln:

Kanal 9Mad Men

Don Draper pitchar vidare. Fjärde säsongen av Mad Men sänds med start 6:e januari. Foto: Michael Yarish/AMC

Fjärde säsongen sänds i vanlig ordning i Kanal 9. Lars Beckung har redan plöjt hela:

– Det är väldigt vanligt att det går lite upp och ner med säsongerna för en serie men den fjärde säsongen är den bästa hittills. De är otroligt duktiga på att upprätthålla nivån och fortsätter att leverera den absolut bästa dialogen i en dramaserie på TV just nu.

Inför tredje säsongen avslöjades att inget avsnitt ur säsong två tog sig in på listan över de hundra mest sedda programmen på Kanal 9.
Seriens popularitet har fortsatt att vara blygsam sedan dess.

– Den har en väldigt lojal och trogen fanbase men det är inga jättesiffror. Det är det inte. Serier som görs för betalkanaler i USA är smalare serier än de som görs för de stora kanalerna, men siffrorna ligger inom våra förväntningar för serien. Det är inte alltid kvalitet och höga tittarsiffror går hand i hand.

Den som missat tredje säsongen eller vill fräscha upp minnet kan se hela säsongen i Kanal 9 den 1 och 2 januari 2011.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

Kanal 9Mad Men

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.