Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Det är turbulent i huvudet"

Publicerad: 24 mars 2010, 10:22

Efter att Viasat lagt vantarna på sändningsrättigheterna för Premier League så är fotbollskommentatorer högvilt. Men Jens Fjellström förnekar att han skulle vara på väg bort från Canal Plus.


Ämnen i artikeln:

Canal PlusPremier League

Jens Fjellström. Foto: TV4

I måndags blev det klart att Canal Plus förlorar Premier League till konkurrenten Viasat. I samma stund tog spekulationerna fart kring vilka programledarna blir till höstens Premie League sändningar. En av namnen – Canal Plus-profilen Jens Fjellström, dementerar nu dock eventuella flyttrykten.
– Nej, jag har inte fått något erbjudande från Viasat. Uppriktigt sagt så trodde jag inte att hela den här situationen skulle uppstå och den känns ärligt talat olycklig. Canal Plus är som en familj för mig, och det är turbulent i huvudet nu.

Jens Fjellströms avtal med kanalen år ut i sommar, utöver arbetet med Premier League-sändningarna som kanalen har till den nionde maj, arbetar Fjellström även med kanalens allsvenska sändningar. I sommar kommer han även att arbeta vid VM i Sydafrika.

Men när, eller om han är på väg till konkurrenten Viasat vill inte Jens Fjellström uppge.
– Situationen som uppstått känns tråkig men om Viasat skulle höra av sig så vore det dumt att inte lyssna. Det gäller att låta situationen klarna och inte minst att prata Canal Plus och TV4-Gruppen om deras framtida ambitioner.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Canal PlusPremier League

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.