Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Det har redan fötts barn i Big Brother"

Publicerad: 20 februari 2012, 09:19

250 000. Så många såg premiären av TV4-ägda TV11:s andra säsong av Big Brother. Detta kan jämföras med premiären förra året då 340 000 tittare såg premiären. Men Pelle Porseryd, som är exekutiv producent, hänger inte läpp.
– Vi ökar ändå i TV11:s huvudmålgrupp 15-39 år från 18,7 procent till 19,4 procent. Så vi är nöjda även om vi minskar totalt sett, säger han.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherPelle PorserydTV11TV4

Nytt  för i år i Big Brother är att TV11 har släppt in en höggravid kvinna i huset. Hon ska  föda sitt andra barn, befinner sig i 36:e veckan och är 30 år. Hon har också fått ett eget rum i Big Brother-huset:
–  Vi får se hur länge tittarna vill ha henne kvar. Men det har redan   fötts barn i Big Brother-huset. Det skedde i Holland, säger Pelle   Porseryd.

Varför är hon inne i huset? Är det inte lite speciellt ändå?
– Varför inte, säger Pelle Porseryd.

Men kan det till och med bli så att hon föder i huset?
– Vi utesluter ingenting, men det är inte troligt, säger Pelle Porseryd.

Vad har ni fått för reaktioner på att ni plockar in en gravid kvinna i huset?
–  Det är klart att folk har regerat, men jag tror också att folk inser   att det är en vettig kvinna som tar genomtänkta beslut, säger Pelle   Porseryd.

Ni har kört en kampanj med ett omvänt budskap om  att  inte titta på Big Brother. Det verkar nästan som att vissa har  lyssnat  på detta med tanke på att det totala antalet tittare har  minskat?
– Jo, men med tanke på att vi änåd ökar i vår huvudmålgrupp 15-39 år så verkar man inte ha lyssnat på detta. För oss spelar det inte så stor roll om totalen minskar, utan det som gäller är att vi ökar i vår målgrupp, säger Pelle Porseryd.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.