Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Det kommer inte bli miljonpublik”

Publicerad: 26 oktober 2010, 19:39

Modeprogrammet Ebbas Stil har premiär i kväll. Trots att det är en av SVT:s dyraste satsningar förväntar bolaget inget brett genomslag i stugorna. – Ebbas stil är ett ganska smalt program. Det kommer inte bli en miljonpublik. Då skulle jag bli ytterst förvånad, säger Mikael Österby ansvarig utgivare för SVT:s faktaproduktioner till Resume.se


Bråda dagar för Ebba von Sydow uppdragen på SVT blir allt fler. Foto: Mathias Nordgren

Ebba von Sydow får tung exponering i SVT efter prestigeuppdraget i samband med Kronprinsessans bröllop.

Hon är trendspanare i ”Go’ Kväll” där hon även ska hoppa in som programledare. Hon tävlar i ”På Spåret” och utvecklar nya programformat åt SVT Umeå.

Därtill har nu hennes påkostade modeprogram ”Ebbas Stil” premiär.

– Vi skulle aldrig ha råd att göra det här själv. Barracuda gör ett jättestort internationellt projekt som SVT går in i. Det kommer bli en internationell version och en svensk som leds av Ebba, säger Mikael Österby.

Det bredare tilltalet ska Ebba von Sydow hålla sig med i ”Go’ Kväll” är tanken.

– Ebbas Stil är ett ganska smalt program som når modeintresserade med det absolut senaste. Där kommer hennes expertis verkligen till sin rätt, säger Mikael Österby.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.