Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Dokusåpakrig mellan bröderna Schulman

Publicerad: 5 juli 2010, 07:51

Höstens drabbning – mellan bröderna Schulman: Ett skandal-dokusåpakrig. ”Paradise Hotel” i TV6 mot Kanal 5:s ”Kungarna av Tylösand”.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanCalle SchulmanKungarna av TylösandParadise Hotel

Bröderna Calle och Alex Schulman. Foto: Resumé.

Alex Schulman leder ”Paradise Hotel” på TV6 i höst.

Nu är det klart att hans bror Calle blir producent för en annan skandalsåpa:

Kanal 5:s nya satsning ”Kungarna av Tylösand” – en svensk variant av MTV-serien "Jersey Shore" som väckt jätterabalder i USA.

Deltagarna, som bor tillsammans, får access till innestället ”Hyllan” i Tylösand och de ska festa hårt, samtidigt som de ska driva en verksamhet – en trampbåtsfirma.

Programmet spelas in nu i sommarn och sänds i höst – därmed är det bäddat för ett krig om tittarna mellan bröderna Schulman.

– Det står hur som helst klart att Paradise Hotel är trams jämfört med detta. Pakter och utröstningar och bajsnödiga wannabes är liksom ingenting mot åtta elit-festare HELT utan hämningar. Om ni har vägarna förbi Tylösand - kom! Fascineras! Förälskas!, skriver Calle Schulman i sin nya blogg på Kanal5.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.