Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Dumpad i djungeln – då sprack silikonbrösten

Publicerad: 15 mars 2012, 09:43

Djungelns drottning i Kanal 5

Foto: Kanal 5 play

Nya satsningen för Kanal 5, Djungelns drottning hade premiär igår 21.55. Inga succésiffror, men Kanal 5 kontrar med att ”det var en okej start, visst vill man alltid ha fler tittare”. För en av Stureplanstjejerna som dumpades i djungeln av Kanal 5 slutade inspelningarna olyckligt. Silikonbrösten sprack.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Igår, onsdag, hade Djungelns drottning premiär i Kanal 5 klockan 21.55. 153 000 tittade på programmet och ratingen i Kanal 5:s huvudmålgrupp, 15-44 år, hamnade på 2,7 procent. Djungelns drottning väckte snack på twitter och aktivitet ute bland sociala medier, Nyligen kom nyheten att bröstimplantaten för en av deltagarna sprack efter en lerbrottningsmatch. Hon fick föras till sjukhus. Den incidenten kommer att visas i ett av de kommande avsnitten.

Premiären hade inte så många tittare som Kanal 5 hade hoppats på.

– Ett roligt program. Det var livat och glatt på twitter med mycket aktivitet kring programmet. En helt okej start men självklart vill man alltid ha fler tittare, säger Dan Panas presschef på Kanal 5.

– Kvällen i sin helhet var bra för Kanal 5 (total andel på 12,7 procent), säger Dan Panas till Resume.se

Under 22-timmen, hade TV4 den största andelen totala tittare på 15,9 procent, TV11 13,2 procent och  Kanal 5 med premiären av Djungelns drottning var trea med en andel på 11,3 procent. Fyra kom SVT 1 med andelen, 9,4 procent.

Erika Siljendal

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.