Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ebba von Sydow får modeprogram i SVT

Publicerad: 6 oktober 2010, 08:49

Ebba von Sydow ska hjälpa SVT Umeå att utveckla nya programformat fram till 2011. Hon blir också trendspanare i Gokväll, programledare för Ebbas Stil, ett modeprogram som tidigare hette Fashion, och ska även blogga: – Jag känner mig supertaggad, säger Ebba von Sydow.


Ebba von Sydow. Foto: Resumé.

Det var då Ebba von Sydow höll i bröllopsserien för SVT som Umeås programchef Bengt Strömbro tänkte att henne måste vi ha:

- Vi vet sedan tidigare att hon har en fantastisk talang. Så vi är jätteglada över att Ebba von Sydow vill arbeta med oss, säger han.

Eldprovet inleds i kväll då hon gör entré som trendspanare i Gokväll. Men detta är alltså bara början. Uppdraget sträcker sig alltså till slutet av nästa år.
- Det var en fantastisk möjlighet att få arbeta med SVT:s bröllopsserie. Och det känns verkligen jätteroligt att nu även få ett mer långsiktigt uppdrag för SVT, säger Ebba von Sydow.

Efter bröllopsserien har hon precis avslutat sitt skrivande av en bok. Resume.se har tidigare avslöjat att den ska handla om kunglig stil.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.