Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Efter braksuccén – nu görs Carpool Karaoke i svensk version

Publicerad: 29 augusti 2016, 12:47

Laila Bagge i "Kändisskjutsen".

Foto: MTG

Carpool Karaoke med James Corden har blivit en global succé. Nu gör MTG en svensk variant av programmet kallat "Kändisskjutsen".


Ämnen i artikeln:

MTG TVViafree

Carpool Karaoke har varit ett framgångsrikt inslag i "The Late Late Show" med James Corden. Flera av de största kändisarna i USA har medverkat och klippen har blivit virala succéer.

Nu gör MTG TV en oblyg kopia i svensk tappning. Programledare än Erik Myrlund känd från bland annat programmet Radiostyrd och som programledare på Rix FM. Programmet, som får namnet "Kändisskjutsen" kommer att sändas på streamingplattformen Viafree.
– Vi ville lyfta fram våra kända profiler och låta dem bjuda på ännu mer underhållning i samband med alla premiärer som vi har nu på TV3. Inspirerade av briljanta Carpool Karaoke känns det som ett fantastiskt roligt koncept, Formatet fungerar som en brygga mellan våra linjära sändningar och vår nya digitala plattform Viafree, säger Suzanne Mathson, kommunikationsdirektör på MTG Sverige i ett pressmeddelande.

Medverkande i de första episoderna är profiler från andra TV3-program: Laila Bagge (Rum för dig), Carolina Gynning (Hjälp! Jag har inget att ha på mig), Leif-Ivan Karlsson (Karlssons), Mia Parnevik (Den största dagen), Maria Montazami (Svenska Hollywoodfruar), Anders Jansson (Skolan) samt Patrick Grimlund och Magnus Hedberg (Lyxfällan).

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MTG TVViafree

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.