Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Efter succéspyan – nu blir hon gäst hos Tyra Banks

Publicerad: 13 augusti 2008, 07:13

Eva Nazemson kräktes i direktsändning och klippet spreds som en löpeld på nätet. Nu åker hon till USA för att gästa Tyra Banks pratshow – tack vare succéspyan. – Det är så fantastiskt och sjukt att jag inte kan tro det själv. Jag kommer inte att fatta det förrän jag är med i showen, eller när jag sitter på planet hem, säger Nazemson till Expressen.


Eva Nazemson ska gästa Tyra Banks talkshow. Foto: TV4 och Hanna Teleman.

Förra höstens stora tv-snackis handlade om Eva Nazemson – då programledare i TV4 Plus ”Nattliv” – som spydde i direktsändning. Klippet gick som en raket på Youtube och fick mångmiljonpublik världen över.

Ekot blev så stort att Nazemson nu får resa till USA och visa upp sig inför storpublik i tv. Hon har nämligen bjudits in till Tyra Banks pratshow.

– De ska göra ett program om de mest sensationella You Tube-klippen. De har tydligen utsett klippet med mig till det bästa och roligaste, så producenten mejlade mig på Facebook och frågade om det var jag som spydde i direktsändning. De kontaktade mig för två dagar sen, det har varit kaotiska 48 timmar, säger hon till Expressen.

I samband med att Eva Nazemson gick till Kanal 5 i våras sa hon så här till Resume.se om spyklippet.

– Jag blir fortfarande påmind om det och kommer att ha smeknamnet ”Spy-Eva” eller ”Kräk-Eva” resten av livet. Men det bjuder jag på, ha ha.

FAVORIT I REPRIS  –  se det omtalade klippet igen nedan:

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.