Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Efter Twittersoppan Gardell klar för "Det blir bättre"

Publicerad: 15 april 2011, 10:16

Jonas Gardell uppgav på Twitter att han ska delta i ”Så mycket bättre” i TV4. Men sedan rättade han sig själv och sa att det handlar om TV3-programmet ”Det blir bättre”. Sedan skojade han friskt och förtjänstfullt med Resume.se ett helt dygn efteråt. Nu är det officiellt att han ska vara med i TV3-satsningen.


Ämnen i artikeln:

Jonas Gardell

Jonas Gardell. Foto: Carina Jäderström.

Jonas Gardell skrev förra veckan på Twitter att han, Orup och Tomas Ledin är klara för ”Så mycket bättre i TV4.

Men sedan rättade han sig:

”Nu ringer de och säger att programmet jag ska få vara med i ”Det BLIR bättre” och ska gå i TV3 och är nåt helt annat. FAAAN!”, skrev han.

Gardell fortsatte sedan att skoja och han drev med Resume.se som uppmärksammade hans första inlägg om ”Så mycket bättre”.

Gardell skrev sedan en rad tweets där han drev med Resume.se. Exempelvis:

”Resumé lyssnar på Roxette: Åh fan, om det måste varit kärlek men nu är över, ska Marie Fredriksson skiljas? Fantastiskt! Vi snackar SCOOP!"

"Resumé läser Pippi Långstrump: Åh fan, tjejen växer ju upp helt utan tillsyn. Vad håller svenska myndigheter på med egentligen? Vi skriver!"

"Resumé ser Hamlet på Dramaten: Åh fan, har danska prinsen blivit galen och dödat folk! Det här kan bli stort på vår nyhetssajt!"

Nu är det officiellt att Gardell ska vara med i TV3-satsningen ”Det blir bättre”, med Renée Nyberg som programledare.

”Jonas Gardells barndom var fylld av mobbing, utsatthet och övergrepp. När han var 16 år skrev han ett kontrakt med sig själv. Om livet inte hade blivit bättre inom fem år så fick han ta livet av sig själv. Men det blev bättre. Idag är Jonas en av Sveriges mest älskade författare, komiker och artister. Följ med Jonas Gardell till några av de platser som präglat hans liv och hör honom berätta om hur  mörker blev till ljus i ”Det blir bättre”, ett samarbete mellan TV3 och Rädda Barnen”, skriver TV3 i ett pressmeddelande.

Avsnittet med Gardell sänds 24 april på TV3, klockan 21.00.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jonas Gardell

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.