Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ellen Bergström hjälper MTV att hitta nästa digitala stjärna

Publicerad: 28 september 2016, 12:05

I det nya programmet "On fleek" ska profilen vaska fram nästa generations talanger.


Ämnen i artikeln:

MTVYoutubestjärnaEllen Bergström

"On fleek" är MTV:s andra lokala produktion som går upp under hösten. Här får vi följa skådespelaren Ellen Bergström som reser ut i Sverige för att hitta kanalens nästa influencer bland landets Youtubers, bloggare, vloggare och Instagrammare.
– Det här är faktiskt mitt första programledarjobb, och det har varit så kul att göra det med MTV. Tillsammans med utvalda experter letar vi efter nästa stora influencer och vi märkte snabbt att det finns extremt många stora talanger där ute. Jag hoppas att det här ger fler möjlighet att få göra det de drömmer om, säger Ellen Bergström i ett pressmeddelande.

Vinnaren blir MTVs nya influencer och får en egen videoblogg, marknadsföring och blir en del av MTV med festivaler, reporteruppdrag och events.
– Vi tror på att kombinera traditionell TV med sociala medier, där våra tittare finns. Under hösten gör vi flera lokala produktioner, vilket är relativt nytt för oss, och On Fleek med Ellen Bergström är en av de serier som vi tror mycket på, säger Daniel Andersson, programdirektör för MTV i Norden på Viacom.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.