Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"En toksuccé"

Publicerad: 21 juni 2010, 13:28

Den elfte juni lanserade Expressen TV4 Mobilab en tjänst som erbjuder flera av TV4 Gruppens kanaler i mobilen. Förhoppningarna var stora – men de har redan överträffats.


Ämnen i artikeln:

TV4 Expressen Mobilab

Den 11:e juni lanserade TV4 live-tv i mobilen.

– Det är en toksuccé. Operatörerna ser en fyrdubbling av tv-tittandet i mobilen, säger Sonia Kavs, som jobbar som affärsutvecklare på Expressen TV4 Mobilab.

Tjänsten som nu erbjuds av Telia, Tele2 och Tre innebär att man kan se TV4, TV4 Plus, TV4 Fakta och TV400 i mobilen. Sändningen är exakt den samma som visas i de vanliga kanalerna.
– Jag har jobbat med det här i flera år, men det är först nu som vi fick klart med alla rättigheter.

Hos Telia tittas det nu över 1000 timmar per dag på TV4:s kanaler i mobilen. Under första tiden är tjänsten gratis. Sedan kommer den att kosta runt en 50 lapp i månaden. Tjänsten lanserades lägligt i samband med premiären för Fotbolls-VM.
– Vi ser att tittandet går upp ganska kraftigt under matcherna. Även bröllopssändningen lockade många tittare i mobilen.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

TV4 Expressen Mobilab

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.