Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Erbjuden 1 miljon för Celebrity Rehab

Publicerad: 9 oktober 2010, 20:13

Enligt uppgift till Resume.se har skådespelaren, musikern och regissören Thorsten Flinck fått erbjudande att medverka i Celebrity Rehab. Han krävde dubbla gaget, en miljon kronor, och fick grönt ljus.


Thorsten Flinck. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / SCANPIX

Kanal 5 och produktionsbolaget Mastiff försöker locka kändisar till kommande såpan Celebrity Rehab. Nu kan Resume.se avslöja att man har erbjudit Thorsten Flinck något som kan ses som ett rekordgage i svenska tv-produktions-sammanhang – en miljon kronor.

– Först blev han erbjuden det vanliga gaget på 500 000 kronor. Då krävde han det dubbla och det gick produktionsbolaget med på. Sist jag hörde tackade han ändå nej, men det är mycket pengar så man vet aldrig. Det måste vara en rekordsumma för svensk tv, säger källan till Resume.se.

Agenten Christer Wahlström bekräftar att Thorsten Flinck har fått frågan om att medverka, men vill inte bekräfta summan på en miljon kronor.

– Jo, han blev tillfrågad och vi blev riktigt jävla irriterade. De kunde erbjudit hur mycket som helst och vi hade ändå sagt nej, säger han.

Så du menar kanske att han drämde till med att då får ni fasen ge mig det dubbla. Men att han ändå aldrig skulle medverka så att säga?
– Jag har varit med hela resan, men han har aldrig höjt budet, hävdar Christer Wahlström.

Resume.se har sökt Thorsten Flinck.

Som Resume.se tidigare har berättat är målet att ha sex kändisar med i Celebrity Rehab.

Enligt uppgift till Resume.se är två klara: Camilla Henemark och Jane Timglas.
Klart är att Olle Ljungström har fått frågan att medverka, men enligt hans agent Ulf Andersson på Live Nation har Olle Ljungström tackat nej.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.