Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Ett skämt alltihop”

Publicerad: 11 januari 2011, 08:58

Trots en fällande dom för sexköp är Magnus Hedman är fortfarande aktuell för en tv-serie i regi av Mastiff. Det hävdar hans manager Mikael Brinkenstjärna, som inte ger mycket för Hovrättens bedömning. – Det är ett skämt allithop tycker jag, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanMastiff

Magnus Hedman.

Strax före jul blev det känt att Mastiff planerar en tv-serie med Magnus Hedman. Enligt Expressens uppgifter ska ett pilotavsnitt redan vara inspelat och förhandlingar är nu igång bekräftar managern Mikael Brinkenstjärna.

– Det borde vara klart någon gång i slutet av januari, säger han.

Tv-serien ska handla om den gamla landslagsstjärnans uppgång och fall. Under hösten har Magnus Hedman bland annat uppmärksammats för åtalet om sexköp, som han friades för i Tingsrätten. Han medverkade också på en skandalomsusad efterfest tillsammans med Kungarna av Tylösand-deltagarna Nemo och Jockiboi.

Igår kom nyheten att Hovrätten river upp den friande domen om sexköp. Magnus Hedman dömdes till dagsböter för att ha haft sex med en prostituerad kvinna.

Trots det tunga beskedet fortsätter förhandlingarna om den nya tv-serien som planerat.

– Nej, det påverkar ingenting. Jag anser att Magnus har skrivit det sista kapitlet i den här mörkka historien opch nu är det bara att gå vidare, säger Mikael Brinkenstjärna.

Han är mycket kritisk mot den fällande domen.

– Det är ett skämt alltihop tycker jag. De är ute efter ett känt namn och jag hoppas verkligen att han överklagar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanMastiff

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.