Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Expert rasande på Viasat

Publicerad: 22 september 2014, 14:48

Per Nunstedt

Foto: Viasat

Den hyllade handbollsspelaren Johan Petersson går till hård attack mot Viasat sedan han petats som expertkommentator. "Under all kritik att kasta i väg mig bara fem dagar innan första matchen", säger han till Expressen. Viasat Sportchefen anser att man hanterat expertbytet enligt konstens alla regler. – Han har stått utan kontrakt, säger Per Nunstedt till Resumé.


Ämnen i artikeln:

ViasatPer Nunstedt

Johan Petersson har arbetat som expertkommentator i samband med Viasats sändningar av handbollens Champions League de senaste tre åren. I dag fick han beskedet att han petas till förmån för förre landslagskollegan Martin Frändesjö.

I sin besvikelse gick Johan Petersson till hårt angrepp mot Viasat och sin förra lagkamrat i ett inlägg på Facebook och i en intervju med Expressen.

– I dag fick jag ett samtal där de sa att jag inte var aktuell längre. Så efter tre års tid, framför allt när de tycker att jag har gjort ett väldigt bra arbete, enligt vad de själva säger. Så är det från Viasats sida under all kritik att kasta i väg mig bara fem dagar innan första matchen, säger Johan Petersson till Expressen.

Per Nunstedt sportchef på Viasat Sport hävdar att Johan Petersson stod utan kontrakt innan man meddelade att samarbetet var avslutat.

– Han har stått utan kontrakt fram till att beskedet kom och nu har viu valt att gå vidare med Frändesjö som vi jobbade med i våras. Det är inget kontrakt som har brutits.

Johan Petersson säger att ert agerande är "under all kritik". Kan du förstå hans besvikelse?
– Det är någonting som får stå för honom och jag tänker inte recensera det här och nu.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ViasatPer Nunstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.